Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Infusion De Fleur D`Oranger (2015) - EDP

Márka: Prada
Az Infusion De Fleur D´Oranger 2015-től virágos aromája nőknek. A klasszikus Infusion De Fleur d´Oranger újított változata, amely 2009-től származik. Tartalmazza a keserű narancs (neroli), a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az Infusion De Fleur D´Oranger 2015-től virágos aromája nőknek. A klasszikus Infusion De Fleur d´Oranger újított változata, amely 2009-től származik. Tartalmazza a keserű narancs (neroli), a narancsvirág, a tunéziai narancsvirág, az indiai tuberóz és a sambacki jasmine tunéziai esszenciáját.

Összetétel

fej

tunéziai neroli, narancsvirág, tunéziai narancsvirág, indiai tuberózis, sambacki jázmin

szív

-

Alapillat

-

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc