Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Purr - EDP

Márka: Katy Perry
Katy Perry nem csak egy nagy énekes, de 2010 óta, továbbá a szerző élete első illat, Purr. Ez virágos-gyümölcsös illat célja az összes lányok és nők, akik szeretik édesebb és hosszantartó illatot… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Katy Perry nem csak egy nagy énekes, de 2010 óta, továbbá a szerző élete első illat, Purr. Ez virágos-gyümölcsös illat célja az összes lányok és nők, akik szeretik édesebb és hosszantartó illatot biztosít. Hagyja magát ragadtatva a romantikus illat a környezetet, és meg fog lepődni!

Összetétel

fej

alma, barack, bambusz, gardénia

szív

rózsa, frézia, jázmin

Alapillat

kókusz, orchidea, vanília, ámbra, szantálfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc