Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Indi - EDP

Márka: Katy Perry
A Katy Perry Indi egy virágos-fás illat nőknek. Bemutatja a tiszta elegancia  és a jellegzetes aromák kombinációját. A parfüm összetevői közé tartozik a fehér tea, a szilva és a bergamott. A szívében… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Katy Perry Indi egy virágos-fás illat nőknek. Bemutatja a tiszta elegancia  és a jellegzetes aromák kombinációját.

A parfüm összetevői közé tartozik a fehér tea, a szilva és a bergamott. A szívében rejtőzik a ciklámen, gyöngyvirág és a fehér cédrus. A kompozíciót a borostyán, tonkabab és pézsma jellegzetes kombinációja zárja.

Az illat 2017-ben került a piacra.

Összetétel

fej

fehér tea, szilva, bergamott

szív

ciklámen, gyöngyvirág, fehér cédrus kivonat

Alapillat

borostyán, tonkabab, pézsma, fehér pézsma, fekete pézsma, egyiptomi pézsma,  Izland pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc