Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Tank For Him - EDT

Márka: Replay
Tank tele energiával illat által neki szánt Replay. Ez egy férfi illat fás-friss karaktert. Parfüm bűzlik az élet és az ízek bemegy mindent a legteljesebb. Ez áll a kardamom, mandarin, bergamot és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Tank tele energiával illat által neki szánt Replay. Ez egy férfi illat fás-friss karaktert. Parfüm bűzlik az élet és az ízek bemegy mindent a legteljesebb. Ez áll a kardamom, mandarin, bergamot és a tealevelek. A szív frissítő jázmin, gyömbér, menta és zöld árnyalatok. Alapvetően ezek felszámolásra tippeket bőr, cédrusfa, pézsma és ámbra bab Tonks.

Az illat-ben indult második felében 2017.

Összetétel

fej

kardamom, mandarin, tea levelek, bergamot

szív

jázmin, gyömbér, zöld jegyzetek, menta

Alapillat

tippeket bőr, cédrusfa, pézsma, tonka bab, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc