Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Charlie White - EDT

Márka: Revlon
Eau de Toilette Charlie White által Revlon márka virágos-zöld illat a lányok és nők számára. Az elején a rejtett kombináció őszibarack és ibolya, gyöngyvirág megtalálható a szív és a végén a jázmin… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Eau de Toilette Charlie White által Revlon márka virágos-zöld illat a lányok és nők számára. Az elején a rejtett kombináció őszibarack és ibolya, gyöngyvirág megtalálható a szív és a végén a jázmin és a rózsa illata vezetékes és görögdinnye.

Azt 1994-ben indult.

Összetétel

fej

barack, lila

szív

gyöngyvirág, jázmin

Alapillat

rózsa, görögdinnye

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc