Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Roses De Chloé - EDT

Márka: Chloé
A Roses De Chloe EDT egy virágos illat a Chloé márkától, olyan nők és lányok számára készült, akik szeretik ezt a fajta illatot. A bergamot illatjegyeivel nyit, amely fokozatosan átváltozik a virágos… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Roses De Chloe EDT egy virágos illat a Chloé márkától, olyan nők és lányok számára készült, akik szeretik ezt a fajta illatot. A bergamot illatjegyeivel nyit, amely fokozatosan átváltozik a virágos szívillatba, amelyben kibonatkoznak a rózsa és a magnólia tónusai. A kompozíciót a pézsma és ámbra kombinációja zárja.

Az illat 2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej

bergamot

szív

rózsa, magnólia

Alapillat

ámbra, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc