Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Incanto Bloom (2014) - EDT

Az Incanto Bloom új kiadása 2014-ben jött létre. A levél a frézia és a grapefruit virágaiból készült. A szív kombinálja a málna sárga tea rózsa és magnólia champaca. A kompozíciót pézsma és kasmírfa… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Az Incanto Bloom új kiadása 2014-ben jött létre. A levél a frézia és a grapefruit virágaiból készült. A szív kombinálja a málna sárga tea rózsa és magnólia champaca. A kompozíciót pézsma és kasmírfa zárja le. Engedje meg, hogy ezt a virágos-gyümölcsös illatot kápráztassa el.

Összetétel

fej

frézia, grapefruit virága

szív

málna, tea rózsa, pezsgő

Alapillat

pézsma, kasmír fa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc