Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Signorina - EDP

Signorina Salvatore Ferragamo egy gyönyörű, virágos-gyümölcsös illat a nők számára, akik szeretik a kényelmet. A fejillatban bemutatkozik a rózsaszín bors és a piros ribizli keveréke, a szívillatban… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Signorina Salvatore Ferragamo egy gyönyörű, virágos-gyümölcsös illat a nők számára, akik szeretik a kényelmet. A fejillatban bemutatkozik a rózsaszín bors és a piros ribizli keveréke, a szívillatban a rózsa, bazsarózsa és jázmin van elbújva, valamint az alapillat pézsmából, pacsuliból és panacottából áll össze.    Sophie Labbe és Juliette Karagueuzogl hozta létre ezt az illatot. 

2011-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

fej

rózsaszín bors, ribizli

szív

jázmin, rózsa, bazsarózsa

Alapillat

pézsma, pacsuli, panacotta

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc