Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Signorina Misteriosa - EDP

2016-ban Salvatore Ferragamo márka bemutatta a  Signorina Misteriosa nevezetű új illatot. Ezt a virágos-keleties illatot szeder és neroli illatjegyek nyitják meg , ezután kibontakozik a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

2016-ban Salvatore Ferragamo márka bemutatta a  Signorina Misteriosa nevezetű új illatot. Ezt a virágos-keleties illatot szeder és neroli illatjegyek nyitják meg , ezután kibontakozik a narancsfavirág és a tubarózsa kombinációja, és végül a kompozíciót a vanília, pacsuli és a  tejhab édes illata zárja. Kényeztesse magát a Signorina Misteriosa illatával!

Összetétel

fej

szeder, neroli

szív

tubarózsa, narancsvirág

Alapillat

vanília, pacsuli, tejhab

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc