Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Lovely Sheer - EDP

Lovely Sheer illat víz Sarah J.Parker márka jött létre, mint a könnyebb és frissebb változata a klasszikus illat Sheer. Ez virágos-fás illat mind a lányok és nők, akik szeretik egyedi és jellegzetes… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Lovely Sheer illat víz Sarah J.Parker márka jött létre, mint a könnyebb és frissebb változata a klasszikus illat Sheer. Ez virágos-fás illat mind a lányok és nők, akik szeretik egyedi és jellegzetes illata.

Úgy indult 2016-ban.

Összetétel

fej

narancsvirág, mandarin, bergamot

szív

fehér fa, rózsaszín bors, a gardénia

Alapillat

ámbra, pézsma, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc