Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Angel Eau Sucrée 2015 - EDT

Márka: Thierry Mugler
A  Thierry Mugler Angel Eau Sucree 2015 egy  finom illat, amely tele van gyümölcsök és édességek pezsgő tónusaival. A friss ribizli illata érezhető, amelyet édes sorbet, karamell és habcsók egészít… Leírás és paraméterek

Leírás

A  Thierry Mugler Angel Eau Sucree 2015 egy  finom illat, amely tele van gyümölcsök és édességek pezsgő tónusaival. A friss ribizli illata érezhető, amelyet édes sorbet, karamell és habcsók egészít ki. Az alapillat vaníliát és pacsulit tartalmaz. Gazdagítsa stílusát a Thierry Mugler Angel Eau Sucree 2015 elbűvölő illatával.

Összetétel

fej

sorbet, ribizli

szív

habcsók, karamell

Alapillat

vanília, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc