Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

To Be - EDT

Márka: Police
Legyen ez a rendőri márka férfias, fűszeres-fás illat férfiaknak. A bevezetés keverékek feljegyzései grapefruit, bors, szív rejt szirmok és ibolya végén szag javítások borostyán, pacsuli és cédrusfa.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Legyen ez a rendőri márka férfias, fűszeres-fás illat férfiaknak. A bevezetés keverékek feljegyzései grapefruit, bors, szív rejt szirmok és ibolya végén szag javítások borostyán, pacsuli és cédrusfa. Név illata emlékeztet gondolatai Hamlet „Lenni vagy nem lenni, ez itt a kérdés.” Az üveg megtestesíti a kristálykoponya.

Úgy indult 2011-ben.

Összetétel

fej

grapefruit, bors

szív

ibolya levelek

Alapillat

borostyán, pacsuli, cédrus

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc