Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Untold - EDP

Márka: Elizabeth Arden
Parfüm Elizabeth Arden mondott egy virágos-gyümölcsös. Elején a nyersbőr rózsaszín bors, bergamot, körte, fekete ribizli. Szív Tartozik virágok - gardénia és a jázmin, a következtetés rozvoní pacsuli… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Parfüm Elizabeth Arden mondott egy virágos-gyümölcsös. Elején a nyersbőr rózsaszín bors, bergamot, körte, fekete ribizli. Szív Tartozik virágok - gardénia és a jázmin, a következtetés rozvoní pacsuli és szantálfa és pézsma. Hagyja magát elvarázsolni a lenyűgöző illatok!

Összetétel

fej

rózsabors, bergamot, körte, fekete ribizli

szív

jázmin, gardénia

Alapillat

pacsuli, szantálfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc