Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Urban Life Woman - EDT

Márka: Tom Tailor
Városi élet nő a márka Tom Tailor egy virágos-gyümölcsös illat, a lányok és nők, akik szeretik a friss levegőt és illatát. Középpontjában a jelen keverék mandarin, narancs és piros ribizli -, akkor a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Városi élet nő a márka Tom Tailor egy virágos-gyümölcsös illat, a lányok és nők, akik szeretik a friss levegőt és illatát. Középpontjában a jelen keverék mandarin, narancs és piros ribizli -, akkor a szó jeleit szívében álló őszibarack, jázmin és narancsvirág illata és végül megkoronázott vetiver, karamell, pacsuli és guajakgyantát fa.

Úgy indult 2015-ben.

Összetétel

fej

mandarin, narancs, ribizli

szív

jázmin, őszibarack, narancsvirág

Alapillat

vetiver, karamell, pacsuli, guajakgyantát fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc