Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eros Pour Femme - EDP

Márka: Versace
Élénk és ritka, szicíliai citrom és a calabriai bergamott kelti fel magára a  figyelmet az erős ragyogásukkal.  Finom és gyengéd gránátalma magjai csalogatnak és csábítanak. A jázmin infúzió és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Élénk és ritka, szicíliai citrom és a calabriai bergamott kelti fel magára a  figyelmet az erős ragyogásukkal.  Finom és gyengéd gránátalma magjai csalogatnak és csábítanak. A jázmin infúzió és a sambac jázmin absolu hiteles és időtlen nőiességet biztosít. A nagylelkű bazsarózsa szirmok bársonyos tapintásúak, míg a fényes citrus virág kiterjeszti a virágos akkordokat, és a Versace gyökereire és hagyományaira utal. Az ambrox illata mély és titokzatos. A ritka fa érzéki akkordja tökéletesen illeszkedik a finom szantálfához, amelyet tökéletesen kiegészít  a pézsma. 

A Versace DNA mitológiai kódjait  tartalmazza a flakon. A Medúza arany feje és a görög kulcs domborzat a kerületük mentén az ami megerősíti lenyűgöző erejét. A görög kulcs megismétlődik a flakon hátulján, míg a Medúza díszíti a kupak tetejét. Az Eau de Parfum felirat egy luxus kazetta alakú doboz elején látható az exkluzív ékszerdobozokra jellemző visszahúzható belső részen.

Összetétel

fej

bergamott, gránátalma, citrom

szív

jázmin, bazsarózsa, citromfa virág

Alapillat

pézsma, fás tónusok, ambroxán, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc