Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Versace Woman - EDP

Márka: Versace
A Versace Woman ízléses és nagyon csábító illat a modern nő számára.  Gazdag illatkompozíció és  tökéletes minden alkalomra. Viselje napközben vagy este, mindig elragadó lesz és biztosan magára vonja… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Versace Woman ízléses és nagyon csábító illat a modern nő számára.  Gazdag illatkompozíció és  tökéletes minden alkalomra. Viselje napközben vagy este, mindig elragadó lesz és biztosan magára vonja a figyelmet.

Az illat 2000-ben került a piacra.

Összetétel

fej
jázmin levél, bergamott, rózsa
szív
szilva, lótusz, málna, cédrus
Alapillat

pézsma, ámbra

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc