Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Woman - EDP

Márka: Mexx Kód: pME005
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Nő illat tervezője döntő és szórakoztató nők, akik bizonyos életmód és az inspirációt a környezetüket. Spontán magabiztos nőknek, akik élvezni minden pillanatát az élete, mindig keres valami különleges, bár nem veszít a realitásérzék. Ihlette a optimista hangulatot sugároz a parfüm magát. Hagyja magát a kísértés kellemesen fertőző elemei illatok idézik benned egy meleg érzés, elégedettség, az öröm és a nevetés.

Fragrance 2000-ben indult.

Összetétel

fej

bergamott, citrom, fahéj

szív

jázmin, liliom, rózsa

Alapillat

szantálfa, cédrus, ámbra

Márka: Mexx

Mexx inspiráló divatmárka, amely feltalálta alapított és vezetett sikerhez holland üzletember született Indiában. Kul Rattan Chadha dolgozott nagyon érzékenyen orientális elemekkel és minták a Távol-Keleten, így jelentősen eltérnek. Európában ez a stílus még mindig ismeretlen, jobb ruhát, majd a díszítés sláger lett, és divatmárka Mexx nagyon népszerűvé vált.

Hamarosan az expanzió után Európa-szerte, az óceán és a felkészülés az első kollekció a gyermekek Mexx Kids, és ennek következtében még a legkisebb Babymexx. Fokozatosan teret nyer az illat szegmensben. Hogyan Parfümök Mexx , és a férfi parfümök Mexx optimista, ötletes és bódító illat távolságok.

Például ajánlhatunk népszerű Mexx Woman , finoman édes Mexx Woman Fekete vagy frissítő Mexx Woman Ice Touch . A férfiak, próbáljon ki egy sor elsősorban férfias illatát Mexx Man Fekete jég és friss Mexx Man Ice Touch . Mexx van a mai napig megőrizte stílusát. Jelenleg már világszerte több mint 65 üzlet. Fogsz között is hívei?

További információk eredetét a márka és a reklám MEXX 80-as évek a 20. század megtalálható a magazinban .

Mexx