Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Womanity - EDP (újratölthető)

Márka: Thierry Mugler
Thierry Mugler szemléletesen ábrázolja Womanita szagát a mai nőre. A nõk megtestesülõ kreatív erejére összpontosítanak. Egy élő "háló", egy új emberiség, amely egyesíti a nők sokszínűségét és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Thierry Mugler szemléletesen ábrázolja Womanita szagát a mai nőre. A nõk megtestesülõ kreatív erejére összpontosítanak. Egy élő "háló", egy új emberiség, amely egyesíti a nők sokszínűségét és energiáját. Ez a láthatatlan kötelék, ez az energia és hatalom, amely egyesíti az összes nőt, az úgynevezett Womanity. A nők között egyedülálló kötelék, az intimitás időtlen érzése, bűnrészesség, titkos megértés, szolidaritás és intuíció.

Flacon - egy értékes műtárgy, melyet az idő patinájával öltözött, generációról generációra örökölt ékszer. A fém ékszerek titokzatos univerzális nyelvet hordoznak. Az üveg szimbolizálja a felhőkarcolók egyszerű vonalát, az összes nőt megkülönböztetés nélkül összekötő arcot, egy végtelen kötést jelentő láncot, valamint egy gyűrűt, amely megerősíti ezt a kapcsolatot. A rózsaszín a nőiség, az ifjúság és a mély intimitás színe.

A piac 2010-ben indult.

Összetétel

fej

fig tej

szív

kaviár

Alapillat

fügefa, füge levél

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc