Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

La Nuit De L´Homme Le Parfum - EDP

La Nuit De L´Homme Le Parfum a Yves Saint Laurent márkától egy fougere-keleti illat férfiaknak, amely  a fejillatban magába rejti  a bergamot, ánizs, bors illatjegyeit. Szívillata virágos-gyümölcsös,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

La Nuit De L´Homme Le Parfum a Yves Saint Laurent márkától egy fougere-keleti illat férfiaknak, amely  a fejillatban magába rejti  a bergamot, ánizs, bors illatjegyeit. Szívillata virágos-gyümölcsös, amelyben kibontakoznak a levendula és labdanum akkordjai. A kompozíciót a vetiver, pacsuli és vanília kombinációja zárja.

Az illat 2010-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bergamot, ánizs, bors

szív

levendula, labdanum, gyümölcsös tónusok

Alapillat

vetiver, pacsuli, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc