Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

La Nuit De L´ Homme - EDT

Az este   megfelelő idő egy elegáns és érzéki illatra, különösen abban az esetben, ha egy olyan  titokzatos illatról van szó, mint a YSL La Nuit De L ´Homme. Ez a kifinomult L´Homme kollekció… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Az este   megfelelő idő egy elegáns és érzéki illatra, különösen abban az esetben, ha egy olyan  titokzatos illatról van szó, mint a YSL La Nuit De L ´Homme. Ez a kifinomult L´Homme kollekció harmadik illata. A bergamott, kardamom és cédrus jegyei gazdag férfias intenzitást adnak az illatnak, míg a levendula és a vetiver jegyzetei az érzékiséget kölcsönzik az illatnak. Ez egy szexi illat, amely tökéletes a csábító estékhez.

Összetétel

fej

kardamom

szív

bergamot, levendula, cédrus

Alapillat

vetiver, kumarin

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc