Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Opium 2009 - EDP

Az Opium az Orient lenyűgözőségét és egyedülálló érzését szimbolizálja a rejtett női érzelmek és titkos szenvedélyek megértésében. Yves Saint Laurent Opium 2009-ben jázmin, bergamott, mandarin és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Az Opium az Orient lenyűgözőségét és egyedülálló érzését szimbolizálja a rejtett női érzelmek és titkos szenvedélyek megértésében. Yves Saint Laurent Opium 2009-ben jázmin, bergamott, mandarin és mirrhát tartalmaz. A flacon designt YSL igazgató, Fabien Baron és Stefano Pilati tervezte. Az új lombikot egy reklámkampány kísérte, és Karen Elson lett az arc.

Összetétel

fej
bergamott, narancs, gyöngyvirág
szív
szegfű, jázmin, mirhh
Alapillat
patchouli, opoponax, ambergris, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc