Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Opium 2009 - EDT

Az  Opium  szimbolizálja az Orient lenyűgözőségét, egyedi értelme a rejtett női érzelmek és a titkos szenvedély a megértésén alapul.   Yves Saint Laurent Opium 2009 t öbbek között  jázminból, … Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Az Opium szimbolizálja az Orient lenyűgözőségét, egyedi értelme a rejtett női érzelmek és a titkos szenvedély a megértésén alapul.  Yves Saint Laurent Opium 2009 többek között  jázminból,  bergamottból,  mandarinból és mohából készül. A flacon design-jét az YSL igazgatói, Fabien Baron és Stefano Pilati tervezték. Az új falakont egy reklámkampány kísérte, akinek az a arca Karen Elson lett.

Összetétel

fej
bergamott, narancs, gyöngyvirág
szív
szegfű, jázmin, mirha
Alapillat
pacsuli, opoponax, borostyán, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc