Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rive Gauche - EDT

A Rive Gauche a lelkiállapot, az életmód, az életmód. Rive Gauche egy teljesen független és szabadúszó nő illata. Szabad, szexi és kiszámíthatatlan; Rive Gauche kifejezi a YSL időtlen modernitásának… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Rive Gauche a lelkiállapot, az életmód, az életmód. Rive Gauche egy teljesen független és szabadúszó nő illata. Szabad, szexi és kiszámíthatatlan; Rive Gauche kifejezi a YSL időtlen modernitásának lényegét. Megalakulása óta ez a forradalmi parfüm megtartotta kivételes erejét, és nem adta fel az eredeti palacktervezését.

Az illat 1970-ben került bevezetésre!

 

Összetétel

fej

bergamott, aldehidek, ylang ylang, frézia

szív

rózsa, jázmin

Alapillat

vetiver, pézsma, gally, myrtle

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc