Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Parisienne - EDP

Parisienne egy nagyon érzéki női illat, aki tudja, hogyan kell szeretni, hogyan kell élni. Az elején, akkor illatát áfonya, ami bemegy virágos tónusok formájában rózsák és ibolya. Az utolsó fázisban… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Parisienne egy nagyon érzéki női illat, aki tudja, hogyan kell szeretni, hogyan kell élni. Az elején, akkor illatát áfonya, ami bemegy virágos tónusok formájában rózsák és ibolya. Az utolsó fázisban rozvoní pacsuli, vetiver, kombinálva a szantálfa és pézsma. Ez a virágos-fás illat struktúra alkalmas ünnepi és alkalmi alkalommal.

Az illat 2009-ben indult.

Összetétel

fej

vörös áfonya

szív

rózsa, ibolya

Alapillat

pacsuli, vetiver, szantálfa, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc