Ékszerek állatövi jegyek szerint

Az ókori asztrológusok figyelték az eget, és megállapították, hogy a Föld energiája az év folyamán a Nap hatására megváltozott. Ennek köszönhetően a születési dátumnak megfelelő csillagjegyek és személyiségjellemzők jöttek létre. A mai ésszerű életszemlélet ellenére sokan úgy gondolják, hogy életüket a horoszkóp befolyásolja. Bármi legyen is a véleménye, próbáljon meg olyan ékszert választani, amely minden asztrológiai igazság szerint boldogságot, sikert, belső jólétet eredményez és amelyeknek tesztelheti az erejét.

Kos

A Kos csillagképről elnevezett első asztrológiai jel. Ez pozitív, tüzes jel. A kosok egyszerűek és gyúlékonyak.

 

A kos csillagjegyben született személyeknek szánt ékszerek hatalmasak és drágák. Ezek közé tartozik a gyémánt, a rubin vagy az achát. A gyémánt gyűrű megfelelő lesz az Ön számára…

Bika

Az asztrológia szerint a Bikát a Vénusz bolygó uralja, ez női, szilárd és földi jelnek számít. A bikák szeretik az anyagi dolgokat, érzékiek és nagyon vágynak a birtoklásra.

 

A rózsakvarc vagy citrint tartalmazó ékszerek alkalmasak ennek a makacs csillagjegynek. Ideális választás például egy medál a már említett ásványi anyaggal.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyben született személyek okosak, kíváncsiak és sokoldalúak. Ez egy pozitív és szeles csillagjegy, amelynek sok érdeke és vágya van.

 

A tisztaságot és kifinomult ízlést jelentő gyöngy ideális ennek a barátságos csillagjegynek. A valódi gyöngyből készült medál a legmegfelelőbb.

Rák

A rák vízi jelnek számít. A rákok érzékenyek és sebezhetőek. Törékenységük miatt szükségük van erős háttérre, amelyet a páncél szimbolizál.

 

Finom tisztességes ékszerek, egy kis romantikával, jól passzolnak a Rák jegyében született személyekhez. Ideálisak a rózsakvarccal kiegészített ékszerek, amelyek elősegítik a fantáziát és a kreativitást.

Eredeti aranyozott nyaklánc Kos  ARIES CO01-344-U (lánc, medál)
-8 %
PDPAOLA
Eredeti aranyozott nyaklánc Kos ARIES CO01-344-U (lánc, medál)
már holnapután az átvételi ponton
Taurus Chakra nemesacél karkötő BHK12
Brosway
Taurus Chakra nemesacél karkötő BHK12
már holnapután az átvételi ponton
Acél medál Gemini Très Jolie BTJM168
Brosway
Acél medál Gemini Très Jolie BTJM168
már holnapután az átvételi ponton
Ezüst gyűrű júliusban született nőknek 198867C02
Pandora
Ezüst gyűrű júliusban született nőknek 198867C02
már holnapután az átvételi ponton
Bámulatos aranyozott ezüst fülbevalók Rák CANCER AR01-407-U
PDPAOLA
Bámulatos aranyozott ezüst fülbevalók Rák CANCER AR01-407-U
már holnapután az átvételi ponton
Oroszlán

Ennek a jelnek az uralkodója a Nap. Tüzes, férfias jel, amelynek hordozói magabiztosak, aktívak és kitartóak.

 

Számos ékszer közül választhat, amelyek kiemelik temperamentumát. Megfelelő választás a nem hagyományos és különc ékszerek, amelyek extrovertált természetre mutatnak, vagy gránáttal vagy tigrisszemmel készült ékszerek.

Szűz

A Szűz csillagjegy a hagyományos asztrológiában a Merkúrhoz kapcsolódik. Szorgalmas, valóságérzékkel rendelkező egyénekről van szó, akik szilárdan állnak a földön.

 

Az ebben a jegyben született személyeket erős akarat és ártatlanság jellemzi. E tulajdonságok kiemelésére alkalmas drágakövekből készült ékszerek, például ametiszt vagy zafír.

Mérleg

A Bikához hasonlóan a Mérleget is a Vénusz bolygó uralja. Ez az egyetlen csillagjegy, amelyet egy élettelen tárgy fejez ki, és ugyanakkor az állatöv legsikeresebb jele.

 

Gyakran haboznak döntéseikben. De amikor úgy döntenek, tudják, hogy helyesen cselekedtek. A zafír ékszerek, amelyek semlegesítik a zavartságot és az illúziókat, alkalmasak erre a természetre.

Skorpió

A Skorpió zárt és titokzatos csillagjegy. Az embléma alján található nyíl a Skorpió mérgező farka. Mottójuk az életben "mindenre rájövök".

 

Nagyon világos gondolkodással és éles megítéléssel rendelkeznek. A Skorpió csillagjegynek a hatalmas kő illik. Például opál vagy ónix.
 

Ezüst gyűrű decemberben született nőknek 198867C07
Pandora
Ezüst gyűrű decemberben született nőknek 198867C07
már holnapután az átvételi ponton
Nyilas


A nyilas jegyében született személyek érzékelik az igazságot, magabiztosak és bátrak. Ennek a tüzes és mozgó jelnek az uralkodója a Jupiter bolygó.

 

A nyilas csillagjegyben születettek optimisták, aktívak és társaságkedvelők. Ennek a csillagjegynek leginkább a gránát ásvány vagy ametisztes ékszerek alkalmasak.

Bak

Az asztrológusok szerint a bakokat nyugodt természet, szerénység és takarékosság jellemzi. A Bakok sokáig gondolkodnak, vágynak az elismerésre, és céljaik érdekében elhagyhatják a komfortzónát.

 

Ehhez a csillagjegyhez alkalmas tipikus kő az energiaellátó kristály.

Vízöntő

A Vízöntők nagyszerű kommunikációs képességekkel rendelkeznek, kiegyensúlyozottak, stabilak és aktívak. A Szaturnuszt tekintették ennek a jelnek az uralkodójának, de az Urán felfedezése után ezt a bolygót tekintik uralkodónak.

 

Az összes türkiz vagy amazonit kombinációjú ékszer tökéletes a vízöntőkhöz.

Halak

Az utolsó, azaz tizenkettedik csillagjegy a Halak. Ez egy vízi jegy, amelyet a legsérülékenyebbnek és a legsebezhetőbbnek tartanak. A halak érzékeny egyének, nagy fantáziával.

 

Az ametiszt- és jade-köves ékszerek tökéletesen passzolnak hozzájuk.