Ékszerek állatövi jegyek szerint

Az ókori asztrológusok figyelték az eget, és megállapították, hogy a Föld energiája az év folyamán a Nap hatására megváltozott. Ennek köszönhetően a születési dátumnak megfelelő csillagjegyek és személyiségjellemzők jöttek létre. A mai ésszerű életszemlélet ellenére sokan úgy gondolják, hogy életüket a horoszkóp befolyásolja. Bármi legyen is a véleménye, próbáljon meg olyan ékszert választani, amely minden asztrológiai igazság szerint boldogságot, sikert, belső jólétet eredményez és amelyeknek tesztelheti az erejét.

Kos

A Kos csillagképről elnevezett első asztrológiai jel. Ez pozitív, tüzes jel. A kosok egyszerűek és gyúlékonyak.

 

A kos csillagjegyben született személyeknek szánt ékszerek hatalmasak és drágák. Ezek közé tartozik a gyémánt, a rubin vagy az achát. A gyémánt gyűrű megfelelő lesz az Ön számára…

Bika

Az asztrológia szerint a Bikát a Vénusz bolygó uralja, ez női, szilárd és földi jelnek számít. A bikák szeretik az anyagi dolgokat, érzékiek és nagyon vágynak a birtoklásra.

 

A rózsakvarc vagy citrint tartalmazó ékszerek alkalmasak ennek a makacs csillagjegynek. Ideális választás például egy medál a már említett ásványi anyaggal.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyben született személyek okosak, kíváncsiak és sokoldalúak. Ez egy pozitív és szeles csillagjegy, amelynek sok érdeke és vágya van.

 

A tisztaságot és kifinomult ízlést jelentő gyöngy ideális ennek a barátságos csillagjegynek. A valódi gyöngyből készült medál a legmegfelelőbb.

Rák

A rák vízi jelnek számít. A rákok érzékenyek és sebezhetőek. Törékenységük miatt szükségük van erős háttérre, amelyet a páncél szimbolizál.

 

Finom tisztességes ékszerek, egy kis romantikával, jól passzolnak a Rák jegyében született személyekhez. Ideálisak a rózsakvarccal kiegészített ékszerek, amelyek elősegítik a fantáziát és a kreativitást.

Acél medál Ikrek Très Jolie BTJM168
Előnyös
Brosway
Acél medál Ikrek Très Jolie BTJM168
2024.07.17.-ig Önnél
Ezüst gyűrű júliusban született nőknek 198867C02
Akár -29 %Kiárusítás
Pandora
Ezüst gyűrű júliusban született nőknek 198867C02
2024.07.17.-ig Önnél
Bámulatos aranyozott ezüst fülbevalók Rák CANCER AR01-407-U
PDPAOLA
Bámulatos aranyozott ezüst fülbevalók Rák CANCER AR01-407-U
2024.07.17.-ig Önnél
Oroszlán

Ennek a jelnek az uralkodója a Nap. Tüzes, férfias jel, amelynek hordozói magabiztosak, aktívak és kitartóak.

 

Számos ékszer közül választhat, amelyek kiemelik temperamentumát. Megfelelő választás a nem hagyományos és különc ékszerek, amelyek extrovertált természetre mutatnak, vagy gránáttal vagy tigrisszemmel készült ékszerek.

Szűz

A Szűz csillagjegy a hagyományos asztrológiában a Merkúrhoz kapcsolódik. Szorgalmas, valóságérzékkel rendelkező egyénekről van szó, akik szilárdan állnak a földön.

 

Az ebben a jegyben született személyeket erős akarat és ártatlanság jellemzi. E tulajdonságok kiemelésére alkalmas drágakövekből készült ékszerek, például ametiszt vagy zafír.

Mérleg

A Bikához hasonlóan a Mérleget is a Vénusz bolygó uralja. Ez az egyetlen csillagjegy, amelyet egy élettelen tárgy fejez ki, és ugyanakkor az állatöv legsikeresebb jele.

 

Gyakran haboznak döntéseikben. De amikor úgy döntenek, tudják, hogy helyesen cselekedtek. A zafír ékszerek, amelyek semlegesítik a zavartságot és az illúziókat, alkalmasak erre a természetre.

Skorpió

A Skorpió zárt és titokzatos csillagjegy. Az embléma alján található nyíl a Skorpió mérgező farka. Mottójuk az életben "mindenre rájövök".

 

Nagyon világos gondolkodással és éles megítéléssel rendelkeznek. A Skorpió csillagjegynek a hatalmas kő illik. Például opál vagy ónix.
 

Gyengéd, aranyozott ezüst fülbevaló Oroszlán  LEO AR01-408-U
PDPAOLA
Gyengéd, aranyozott ezüst fülbevaló Oroszlán LEO AR01-408-U
2024.07.17.-ig Önnél
Libra Storie RZ163R ezüst medál
Rosato
Libra Storie RZ163R ezüst medál
2024.07.17.-ig Önnél
Elegáns masszív karkötő Nyilas LPS05ARR33
-43 %
La Petite Story
Elegáns masszív karkötő Nyilas LPS05ARR33
2024.07.17.-ig Önnél
Ezüst gyűrű decemberben született nőknek 198867C07
-29 %Kiárusítás
Pandora
Ezüst gyűrű decemberben született nőknek 198867C07
2024.07.17.-ig Önnél
Nyilas


A nyilas jegyében született személyek érzékelik az igazságot, magabiztosak és bátrak. Ennek a tüzes és mozgó jelnek az uralkodója a Jupiter bolygó.

 

A nyilas csillagjegyben születettek optimisták, aktívak és társaságkedvelők. Ennek a csillagjegynek leginkább a gránát ásvány vagy ametisztes ékszerek alkalmasak.

Bak

Az asztrológusok szerint a bakokat nyugodt természet, szerénység és takarékosság jellemzi. A Bakok sokáig gondolkodnak, vágynak az elismerésre, és céljaik érdekében elhagyhatják a komfortzónát.

 

Ehhez a csillagjegyhez alkalmas tipikus kő az energiaellátó kristály.

Vízöntő

A Vízöntők nagyszerű kommunikációs képességekkel rendelkeznek, kiegyensúlyozottak, stabilak és aktívak. A Szaturnuszt tekintették ennek a jelnek az uralkodójának, de az Urán felfedezése után ezt a bolygót tekintik uralkodónak.

 

Az összes türkiz vagy amazonit kombinációjú ékszer tökéletes a vízöntőkhöz.

Halak

Az utolsó, azaz tizenkettedik csillagjegy a Halak. Ez egy vízi jegy, amelyet a legsérülékenyebbnek és a legsebezhetőbbnek tartanak. A halak érzékeny egyének, nagy fantáziával.

 

Az ametiszt- és jade-köves ékszerek tökéletesen passzolnak hozzájuk.