Segédeszközök a szép bőr érdekében

Lehetséges -e még a megfelelő bőrápolás és kényeztetés, a saját fürdőszobád kényelméből szépen elérni a legjobb eredményeket? A válasz: "Határozottan, igen!" Ráadásul ez nem tudomány. Mindössze annyit kell tenned, hogy beszerzel megfelelő professzionális szintű kozmetikai eszközöket, ezután már csak időt kell találni magadra..

Ultrahangos spatulák

Az ultrahangos spatulák nagyon gyengéd, magas frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki, amelyek szennyeződéseket húzhatnak a bőr felszínére. Ugyanakkor azt is szolgálja, hogy például a fiatalító szérumot a lehető legmélyebben építse be a bőrbe, ezáltal növelve annak hatékonyságát.

Szónikus arctisztító kefék

Teljesen tökéletes mélytisztítást érhetsz el a szónikus arctisztító kefék segítségével. Segítenek megszabadulni a mitesszerektől peeling vagy maszk használata nélkül, és tökéletes és gyors eljárássá alakítják a napi rutint, akárcsak egy szalonban jártál volna.

Galvanikus arcvasalók

A bőr rugalmasságának fokozatos javítása érdekében a galvanikus arcvasaló az egyik legokosabb eszköz, amelyet a bőrgyógyászok és a szépségszalonokban is használnak. De lehet sajátod is, és fokozatosan megfiatalíthatod bőröd, megszüntetheted a finom és mélyebb ráncokat és "kivasalhatod" az otthonod kényelemben.

Multifunkciós készülékek

Néha elég egy praktikus "gépecske"... Értékelni fogod a multifunkcionális eszközöket nemcsak szélesebb körű használatuknak köszönhetően, hanem a fürdőszobában való helytakarékosságért is. Könnyen becsomagolhatod magaddal üzleti útra, kirándulásra, így bármikor kéznél lehet a saját szalonod.

Arcmasszírozó henger és Gua Sha

Az arcmasszírozó hengerek és a Gua Sha lapok ideális segítők a mindennapi bőrápolásban. Nemcsak az arc vérellátását segítik elő, ennek köszönhetően a bőr jobban felszívja a krémeket, szérumokat, olajokat és maszkokat, de pozitív hatással vannak az arc duzzanatokra vagy a szem alatti nem kívánt sötét karikák ellen is.

Lézeres szőrtelenítés

Az epilálás vagy a szőrtelenítés eddig nem volt kellemes eljárás. Ezt az IPL epilátorok változtatták meg, amelyek fénysugárral elpusztítják a szőrzet szőrtüszőjét, és így fájdalommentesen a használatuk. Ezenkívül a legtöbb szőrzet nem regenerálódik újra az ismételt IPL epilátor kezelés után.

Epilátorok

A szőrtelenítéshez különféle kozmetikai eszközöket használhatsz a viasztól a ragasztószalagig, azonban az elektromos epilátorok és szőrtelenítők sokkal praktikusabbak, nagyobb hatást fejtenek ki, és a magasabb befektetés ellenére sok évig kitartanak. Ezenkívül könnyen elfér egy kozmetikai táskában.

Alakformálás és masszázs

Kényeztesd magad rendszeres masszázzsal, legyen az relaxáció vagy alakformálás, anti-cellulit vagy egyéb esztétikai és kozmetikai vizsgálatok által kínált eljárás. Szerencsére rendelkezésre állnak olyan eszközök, amelyek ugyanazt a szolgáltatást nyújtják.

A legnépszerűbb eszközök

LUNA Mini 3 szónikus arctisztító kefe
Akciók kóddalElőnyös
Foreo
LUNA Mini 3 szónikus arctisztító kefe
2024.07.17.-ig Önnél
Epilátor  IPL Premium BR-1400
Előnyös
BeautyRelax
Epilátor IPL Premium BR-1400
2024.07.17.-ig Önnél
Esztétikai készülék BeautyRelax Celluform Optimal
Előnyös
BeautyRelax
Esztétikai készülék BeautyRelax Celluform Optimal
2024.07.17.-ig Önnél
Az összes kozmetikai eszköz