Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mindenki megérdemli, hogy egy új darabbal jutalmazza meg magát. Csak úgy örömszerzés miatt.

 

Bárhová is készül nyáron, például Horvátországba, hegyekbe, vagy csak vidékre, soha ne felejtse el magával vinni a megfelelő felszerelést.

Eljött a  megfelelő idő arra, hogy meglepje magát egy új fürdőruhával, kozmetikumokkal vagy friss parfümökkel, amelyeknek mámorító esszenciája elvarázsol mindenkit.

 

Több száz nyári (nem) szükséges dolgokat kínálunk az Ön számára, amelyek nem hiányozhatnak a nyári kiegészítői közül. Ez lesz ám a csodás nyár :-)

 

Nyári kozmetikumok és parfümök

Divatos darabok nyaralásra

Trendi nyári ékszerek

Karórák nem csak sporthoz

Egészség és öko

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc