Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Nyári kiárusítás akár -80 %. A pénztárcától a parfümig.
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
Dámské valentýnské dárky
Valentýnské dárky pro ženy

Virágokkal teli számlap

Még az óra gyűjteményed is virágozhat. A virágos számlapon öröm lesz nézni, amint rohan az idő. És rajtad múlik, hogy egy fém vagy bőr óraszíjat választasz.

Véd a napsugarai ellen

A nap sugarai már minél gyakrabban előbújnak, tehát itt az ideje új napszemüveget vásárolni, amely kiválóan funkcionális kiegészítője lesz a megjelenésednek. Nem tudod eldönteni, hogy melyik a számodra megfelelő? Vess egy pillantást az inspirációnkra, ahol tippeket találsz szemüvegekről minden arcformához.

A szalmakalap visszatért

A szalmakalapról neked is a nagymamánál töltött nyári vakáció jut eszedbe? A "szalmakalap" a nyári kiegészítők fontos részét képezi, ezért mindenféleképpen a te szekrényedből sem hiányozhat, legalább egy ilyen csodás kiegészítő. Bárhová viselheted, akár vízhez, tó parton, strandra vagy nyári party-kon.

A legjobb nyári tippek erre az évre:

Elnyerte a tetszésed a nyári inspirációnk? Oszd meg barátaiddal is.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc