Ikonické parfémy

Chanel No. 5

 

Coco Chanel első illatában érezhető a szappan, citrom és cseresznyevirág illata, amely Dél-Franciaországban virágzott, ahol gyermekkorát töltötte. Az udvari parfümőr, Ernest Beaux mintákat tervezett, amelyek közül Coco az 5-ös számú változatot választotta. 1921-ben létrejött a világ leghíresebb illata.

Chanel No. 5 parfüm virágos és fás tónusok kombinációja, amelyet rózsa, vanília és jázmin egészít ki. A magasztos akcentusa ideális választássá teszi a parfümöt különleges alkalmakra. Több mint 100 éve szeretik a nők szerte a világon.

Chanel no. 5
Chanel

Dior - Fahrenheit

Az egyediség iránti szeretet volt az, ami miatt a Dior 1988-ban létrehozta a Fahrenheit-el. Ez az érzéki férfi toalett víz uralta a piacot, és a történelem legkelendőbb illatává vált. A Dior egy olyan férfi számára alkotta meg, akinek személyisége erős és gyengéd egyszerre.

Az illat minden férfinak megfelelő, lehet az kemény, vagy romantikus szívű srác, esetleg sikeres menedzser és egy aktív sportoló. A Fahrenheit parfüm lonc, bőr és galagonya illatú. A tónusai ribizlivel, cédrus vaníliával és féktelen szabadsággal vannak kiegészítve.

Dior Fahrenheit
Dior

Calvin Klein - Eternity

Calvin Klein átvette a tavaszi frissességet, a nyarat a gondtalanságot és egy csipetnyi szerelmet, és 1988-ban létrehozta az Eternity időtlen parfümöt. A könnyű illat a szerelem örökkévalóságát és a boldogság érzését ünnepli, a napot és a szelet idézi elő a hajban. Nagyszerű egy hétköznapi naphoz és egy egyedi pillanathoz. Meglep majd a hosszantartó illata valamint a virágok és gyümölcsök finom harmóniája.

Gyümölcsös tónusok, majd bazsarózsa, jázmin és kábító pézsmaakkordok. Kíváncsi vagy, milyen illata van az igaz szerelemnek? Pontosan ilyen az Eternity szerelmi románc.

Eternity
CK

Dior - J´adore

 

A J´adore parfüm a J´adore márkától 1999-ben látta meg a napvilágot. A bájos virágos akcentus és a csábító gyümölcskontrasztok tökéletes egésszé egyesítették a kompozíciót, amely elkápráztatja Önt a munkanapokon és egy romantikus találkozón. Az álmodozó virágos J´adore finom tónusait gyümölcsök, ylang-ylang, damaszkuszi rózsa és finom pézsma díszítik. A fényűző flakon a Christian Dior által alkotott legendás amfora érzéki ívének csodálatára épít. A felső részt a maszáj nők ikonikus nyakláncára utaló applikáció díszíti.

J´adore
Dior

Flower by Kenzo

A híres parfüm 2000-ben született meg Kenzo tervezőzseni által, aki rájött, hogy a máknak még nincs illata. Az extravagáns divatmágus adott neki egyet. Gyengéd parfümöt alkotott, amelyet a természet egyediségének és erejének szentelt. Ennek a parfümnek az ihletője a mák varázsa volt, ellentétben a nagyvárosi élettel. A szokatlan illatot az ibolya tisztasága, a bolgár rózsa gyengédsége és a ribizli frissessége különbözteti meg. Flower by Kenzo - mindig szép a maga egyszerűségében, törékeny és erős.

Flower by Kenzo
Kenzo

Calvin Klein - One

 

A friss One illat a Calvin Klein márkától 1994-ben került a piacra. Az uniszex kompozíció a fiatalságot, a szabadságot és az eredetiséget ünnepli. Sokkolt bennünket azzal, hogy nem virágos vagy férfias ez az illat. Arra buzdít mindenkit, hogy a maga módján határozza meg identitását. A One parfüm könnyed illata a mandarint, a papaját, a bermagottot és a citromot lédús akkordokban ötvözi, melyeket ibolya, jázmin vagy rózsaszirom díszít. A borostyán és a szerecsendió szimbiózisa karizmatikus hatású.

CK One
CK

Chloé

 

Elegáns és letisztult, ilyen a Chloé parfüm, amely a szabadság és a nőiesség előtt tiszteleg. 2008-ban lépett piacra, és büszkén hirdette a francia divatikon Chloé üzenetét. A virágos-púderes illat tele van szabadsággal és érzékiséggel. Az összes olyan nőnek megfelelő, aki szereti a játékos divatot és a kreativitást. Ez a francia parfüm bódító licsi, bazsarózsa és frézia illatú. A virágos összjátékot rózsák, gyöngyvirágok és magnóliák egészítik ki. A luxuspalack precízen redőzött üvegből készült, nyakát kézzel megkötött masnik díszítik.

Chloé Chloé
Chloé

Lancôme - La Vie Est Belle

Engedd szabadjára az írisz, arab jázmin, egy kis narancs és pacsuli tónusait. Megismered az új életfilozófiát, amelyet a Lancôme márka La Vie Est Belle parfümje rejt magába. A parfüm 2012-ben került piacra, és a parfümkereskedelem mesterei készítették. A könnyű női illat a boldogság, a szabadság és a pozitív életszemlélet ünnepe. Julia Robert is segített ennek a filozófiának a terjesztésében, ő lett a parfüm arca. Szagold meg, és azonnal tudni fogod, hogy ... "La Vie Est Belle" vagyis az élet szép.

La vie est belle
Lancome
Všechny ikonické parfémy