Olyan okosórát keresel, amely minden kalandodhoz tökéletes?

Ismerkedj meg a Suunto márkával, amely ezer tó és sziget országából – Finnországból – származik. Suunto 5 Peak és 9 Peak megbízható partnereid lesznek, amennyiben úgy szeretnél edzeni, mint Iron Man, vagy pedig szeretnél valamit megtenni az egészséged érdekében.

Suunto 5 Peak
Suunto 5 Peak

 

Könnyebb, elegánsabb, hosszabb akkumulátor-üzemidővel – bemutatjuk az új GPS-es sportórát, a Suunto 5 Peak-et. Ez a darab a régebbi Suunto 5 továbbfejlesztése, és 41%-kal könnyebb elődjénél. A régebbi modellhez képest akár 100 órás akkumulátor-üzemidőt, kényelmes zenevezérlést az órán vagy automatikus szoftverfrissítést kínál a Suunto alkalmazás segítségével.

A Suunto 5 Peak karórák tökéletes társ edzéseken és kirándulásokon. Minden fizikai tevékenységet támogat és felügyel. Mindez a több mint 80 sportmódnak köszönhetően. Ezen kívül az óra rendelkezik napfelkelte és napnyugta riasztó funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy jobban megtervezz minden kalandot a szabadban.

 

 

 

A legfontosabb funkciók közé tartozik: intelligens akkumulátoros üzemmód, több mint 80 sportolási mód, vízállóság 30 m-ig vagy olyan funkció, amely lehetővé teszi a stressz szintjének, regenerációs idejének és alapvető élettevékenységének elemzését, például az alvási idő, a lépések száma vagy az elégetett kalóriák száma.

A Suunto 5 Peak minimalista és időtlen dizájnt kínál, a könnyen cserélhető szíjak és kiegészítők széles választékának köszönhetően pedig egyedi stílusodhoz igazíthatod az órát.

 

Suunto 5 Peak
Suunto 9 Peak
Suunto 9 Peak

 

Skandináv szépség a maga tiszta formájában. Vékony, könnyű, röviden olyan, amely kis csuklón is tökéletesen mutat. Ez a Suunto 9 Peak óra. Elegáns, minimalista megjelenésével minden versenytársát felül múlja.

A Suunto abszolút vezető szerepet tölt be az akkumulátor-élettartam terén. Ez a helyzet a 9 Peak modellnél is. Akár 7 napig üzemel okosóra módban. Ha csak az időt és a dátumot hagyja működni, akkor duplájára növeli, azaz 14 napra. Akkor sem okoz csalódást, ha a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni az órában rejlő lehetőségekből. A Suunto 9 Peak intelligens akkumulátor üzemmódokat kínál akár 170 órás élettartammal. Mindezt bekapcsolt GPS mellett, így a menüben 25 / 50 / 120 / 170 órás módok szerepelnek.

 

 

 

Az óra több mint 80 sportolási módot, időjárás funkciót, véroxigénszint mérést, 4 különböző pontosságú GPS-módot, 5-ös osztályú titán tokot, 100 m-es vízállóságot, pulzusmérést és sok más funkciót kínál. Szintén érdekes az a tulajdonsága, hogy virtuális ellenfelet használhatunk, és így a móka kedvéért versenyezhetünk egy képzeletbeli lével a futásban. Egyedülálló újdonság a hihetetlenül kellemes, 22 mm-es méretű szilikon szíj, easy click funkcióval.

Ennek köszönhetően bármikor gyorsan a saját stílusodhoz igazíthatod az órád.

Suunto 9 Peak

 

Nem túlzás azt állítani, hogy minden szabadtéri rajongó ismeri a Suunto-t. Ez egy kivételes finn precíz termék, amely nem csak az 5 Peak és 9 Peak modelleken mutatkozik meg, a cég már közel negyed évszázada a legjobb sportórák között van. Az egyedi dizájn és az első osztályú technológia kombinációja tökéletes segítővé teszi céljaid elérésében. Bármi is legyen a célod, a Suunto 5 Peak és a 9 Peak kitartóan segít neked.

A mi tippünk

Nabídka Suunto hodinek