Egy év mozgásban – sport inspiráció Karolína Kokešovával

Az új év kezdete gyakran tele van fogadalmakkal és jövőbeli kilátásokkal. Elképzeljük, hogyan fogunk edzeni, egészségesebben étkezni és, hogy a rossz szokásainkról is lemondunk. Felejtsük el mindezt, és mondjuk azt, hogy egyszerűen csak élvezni akarjuk az új évet. És ezt a lehető legjobban megélni, nemcsak divat és megjelenés tekintetében, hanem lelki és fizikai állapotában is. Mindkettő kulcsa az elégséges testmozgás, és mint mindannyian tudjuk, ehhez szükséges valamilyen menő edzőruha is.

Inspirace z výprodeje s Karolínou Kokešovou

..csak rossz ruházat lézetik. Ha nem rajongsz a minden időben történő futásért, de még csak nem is a zsúfolt edzőtermekért, találd meg a saját utad. Hosszabbítsd meg a sétákat, és a lépcsőket, amelyek az utadba kerülnek, ne kerüld ki, hanem fuss fel rajtuk, akár kétszer is.

Gyakorlatilag minden nap és bárhol elvégezhetsz egy ilyen könnyű kardió edzést, elég hozzá egy gyorsabb tempó és a szokásos sétát egy nagyon jó edzéssé alakíthatod át. Ne felejtsd el az okosórákat, azok megfelelően mérik a teljesítményedet.

Romantic acél fülbevaló VE1107S
Victoria Walls
Romantic acél fülbevaló VE1107S
2024.04.18.-ig Önnél

Persze, egy edzés egy edzővel az edzőteremben, intenzív crossfit vagy rendszeres jógaleckék teljesen más.. Ez mind nagyszerű, ha elfogadod az életmódod részeként, hamarosan élvezheted a fáradozásod gyümölcsét egy hibátlan alak, vagy pedig egy kisebb ruhaméret formájában. De néha azért szeretünk elmenekülni a csodálatos természetbe, távol a tömegtől, különösen az elmúlt években.

Csak a legszükségesebb dolgokat vigyed magaddal, és indulj el egy hosszú sétára. Az egyetlen cél az, hogy lazíts és mozogj a friss levegőn, tisztítsd meg a gondolataidat, ürítsd ki a fejed és ne gondolj semmire. Lépésről lépésre haladj az egészségesebb énedhez felé vezető úton. Most már csak egy kényelmes, de egyben stílusos outfira lesz szükséged….

Férfi sportnadrág UA Ultrarange Exo
Akciók kóddal
VANS
Férfi sportnadrág UA Ultrarange Exo
2024.04.18.-ig Önnél
Piros kabbala karkötő cirkónium kővel 13005.3
Evolution Group
Piros kabbala karkötő cirkónium kővel 13005.3
2024.04.18.-ig Önnél

Jól ismered az összes PRO aktív életmódot, és mi adunk még egy pluszt ehhez – a sportos megjelenést, amely felszabadít. Főleg egy irodában eltöltött nap után, autóban utazva, munkahelyen, ahol be kell tartani a dress code-ot… Elég ezután felvenni egy tréningruhát a SPORTOS megjelenéshez és elmenni konditerembe, jógázni vagy csak sétálni, ez a telitalálat!

Élvezd a mozgás szabadságát, és engedd el magad. Az edzőteremben, a parkban vagy otthon, mozogjunk stílusosan… ?

W03BL Smartwatch - Blue
-30 %Akciók kóddal
Wotchi
W03BL Smartwatch - Blue
2024.04.18.-ig Önnél