Denisza – a foodblogger

A főzés és a divat teljesen más világnak tűnhet, de voltaképpen sok közös van bennük. A trendek határozzák meg, mindig meg kell valamivel fűszerezni, valamint nagy szerepet játszanak bennük a színek és az összetevők. Mondhatjuk, hogy mi is minden héten menüt készítünk Önöknek, mégpedig különféle divatos ruhadarabbal, kozmetikumokkal, parfümökkel és kiegészítőkkel.

Deniszának sikerült összekapcsolni a „konyhánkat” a valódi konyhával. Saját bloggot ír az egészséges főzésről, ugyanakkor a közösségi média aktív influensere. Végül, de nem utolsósorban, részt vett egy szakácsversenyen, ahol szó szerint „befőzte” magát a legjobb 16 szakács közé.

Női body PCNAYA
Előnyös
Pieces
Női body PCNAYA
2024.06.26.-ig Önnél

Amikor a főzés szenvedéllyé válik


Tulajdonképpen mi vezette a főzéshez? „A főzést sosem éreztem közel magamhoz, és nem is vágytam rá. Régebben nem nagyon figyeltem oda az étkezésemre. Csak akkor, amikor megtörtént velem az, amire sosem gondoltam volna - az onkológiára kerültem, elgondolkodtam rajta, hogy meg kell változtatnom az életstílusom és az étkezési szokásaimat. Vegetáriánus lettem. Az interneten megkerestem, mit ehetek, recepteket tanulmányoztam és főztem. Néhanapján feltettem valamit az Instagramra és az emberek egyszer csak elkezdtek recepteket kérni tőlem,” mondja Denisza. Úgy döntött, hogy elindít egy blogot, amelyen minden héten bemutat egy új receptet és egy cikket a saját életéről.

Számtalan új kihívás


A receptek és tapasztalatok gyarapodtak, és kedvet kapott kipróbálni valami újat is. Ezért Denisza úgy döntött, hogy benevez egy szakácsversenyre. Sikeresen átment a válogatáson, és jelenleg a tévénézők százezrei előtt csillogtathatja meg kulináris tudását.

„Számomra ez egy fantasztikus tapasztalat, amely segít előrelépnem, és éppen ezért kezdtem bele. Sok új dolgot tanultam. Bár nem főzök húst, és nem dolgozom vele a konyhában, örülök, hogy most ezt is megpróbálhattam.” Arra a kérdésre, hogy feszült e, Denisza ezt válaszolta: „Igen, ideges vagyok most is és később is az leszek, mert a zsűri iránt nagy tiszteletet érzek. Mégiscsak a kulináris tudomány legjobbjai előtt főzünk. Nagyon nehéz a legjobb teljesítményt hozni, mikor időkorláttal kell megküzdened és egy olyan értékelés vár rád, mint az iskolában.”

Ultra volumennövelő szempillaspirál MEGA Volume Collagene 24H 9 ml
Előnyös
L´Oréal Paris
Ultra volumennövelő szempillaspirál MEGA Volume Collagene 24H 9 ml
2024.06.26.-ig Önnél
1881 Women - EDT
BestsellerElőnyös
Cerruti
1881 Women - EDT
2024.06.26.-ig Önnél


A verseny abban segített neki, hogy eljusson oda, ahova szeretett volna, és ezért nagyon hálás. A különböző együttműködési ajánlatoknak köszönhetően, már nem kell visszatérnie a közgazdász munkájához, amelyben nem tudott kiteljesedni. „Gyakran több mint nyolc órát ülni az irodában, és folyamatosan stresszben dolgozni, ezt többé nem szeretném csinálni- Most azzal foglakozhatok, amit nagyon szeretek. Folytatni szeretném az egészséges táplálkozással kapcsolatos tevékenységet: előadások és workshopok szervezését” - teszi hozzá Denisa.

Van még egy nagy álmom. A kórházak közelében szeretne egészséges bisztrókat nyitni. Sajnos saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy a kórházi ételek milyen borzalmas. Denisza szerint, különösen azoknál a betegeknél, akik megterhelő onkológiai kezelésben részesülnek, nagyon fontos hogy a szervezetükbe kiváló minőségű, ásványi anyagokban, rostokban és vitaminokban gazdag élelmiszerek kerüljenek. Az ötlet kiváló, ugyanakkor nagyon, de nagyon költséges is. Talán az elért sikereknek köszönhetően, sikerül ezt az álmát is megvalósítania.

Kedvenc készítmények


A Denisza kedvenc ápoló kozmetikumai között megtalálhatók a Collamedic márkacsalád különböző olajai. Denisza egyike azoknak a nőknek, akik a már bizonyított parfümök közül választanak, és örömmel térnek vissza a kedvenc illatukhoz. A parfümöket évszakok szerint váltogatja. Télen a nehezebb illatokat részesíti előnyben, mint a Gucci Bamboo a Gucci Guilty, nyáron pedig a könnyed parfümöket, mint amilyen azt egyik kedvenc parfümje, a Cerruti 1881.

Nagytakarítás nem csak a ruhatárban


De milyen Denisza kapcsolata a divathoz? „Nekem mindig megtetszik valami, mindig szeretni fogom a divatot. Egy ideig modellként is tevékenykedtem :-) A ruhatárom alapját a minőségi alapdarabok alkotják, amelyek hosszabb ideig kitartanak”, teszi hozzá Denisza. Szereti a téli kabátokat és a csizmákat, de ma már mérsékletességet tud tartani. Minden tavasszal és ősszel átválogatja a ruhákat, és azokat a ruhadarabokat, amelyekre már nincs, szüksége elküldik azoknak, akiknek viszont szükségük van rá.

„Régebben sokat foglalkoztam a divattal, és sok pénzt költöttem márkás darabokra. Amikor a kórházban feküdtem, arra gondoltam, mire volt ez jó? Megváltozott az értékrendem. Rendet raktam a fejemben, a szekrényemben és a barátaim között. Azzal veszem körül magam, ami inspirál,” mondja Denisza.

Gucci Bamboo - EDP
Gucci
Gucci Bamboo - EDP
2024.06.26.-ig Önnél
Acél gyűrű kristályokkal Love Rings SNA41
Morellato
Acél gyűrű kristályokkal Love Rings SNA41
2024.06.26.-ig Önnél


Ha az új fasion story Deniszáról elnyerte a tetszését, megköszönjük, ha megosztja másokkal is a közösségi hálókon.