Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Guilty - EDT

Márka: Gucci
A Gucci Guilty egy keleti-virágos kompozíció. Az összes összetevő kombinálásával létrejön az egyedülálló és ellenállhatatlanul csábító Gucci Guilty illat, amelyről Frida Giannini azt állítja, hogy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Gucci Guilty egy keleti-virágos kompozíció. Az összes összetevő kombinálásával létrejön az egyedülálló és ellenállhatatlanul csábító Gucci Guilty illat, amelyről Frida Giannini azt állítja, hogy „valamit hipnotikus dolog” van az illatban elrejtve.  A kampány sztárja egy fiatal, amerikai színésznő, mégpedig Evan Rachel Wood.

 

A most bemutatott Gucci Guilty illatának teljesen új jelentése van az ikonikus "G" -nek. Két tükör-fordított és összefonódó liter formájában egy szinonimává válik egy hős számára, aki kihívást jelent az életre. Gucci Guilty minden előfeltétele a klasszikus designnak. A flakon az üveghez kötött elegáns aranyfém csatlakozásra épül, amely egyedülálló aláírást hoz létre két egymásba illesztett "G" és "ablak" formájában, amely mögött a borostyán illat látható. A fényes tárgy ideális kiegészítője egy fényes fekete doboz, amelyben a palack el van rejtve.

Az illat 2010-ben indult.

Ez a magazin többet fog kapni erről az illatról.

Összetétel

fej

mandarin, őszibarack

szív

szerecsendió, liliom, rózsaszín bors

Alapillat

borostyán, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc