Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Elle - EDP

A Yves Saint Laurent Elle illata a piacra érkezett, hogy elnyerje a fiatal és modern lányok szívét. Finom és nemes illat, melyet két híres tervező - Olivier Crisp és Jacques Cavallier alkotott -… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Yves Saint Laurent Elle illata a piacra érkezett, hogy elnyerje a fiatal és modern lányok szívét. Finom és nemes illat, melyet két híres tervező - Olivier Crisp és Jacques Cavallier alkotott - összetevői közé tartoznak a pünkösdi rózsa szirmok, pezsgő licsi tónusai.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

licsi, bazsarózsa, citrom

szív

jázmin, rózsabors, frézia, rózsa

Alapillat

vetiver, cédrus, patchouli, ambrette

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc