Ismerje meg Karolinát

Karolina egy 23 éves diák, akinek a legnagyobb hobbija közé tartozik a kozmetika. Ezért is kezdett róla írni blogjában, amely közel 6 év után támogatókra lelt.

Hogyan lehet felismerni, hogy Karolina egy valódi megszállott kozmetika imádó? Nagyon sok nőnek, lánynak elég csak egy kozmetikai táska, ahol mindent megtalálnak, amire szükségük van a bőrük ápolására, szépítésére. Karolinának tele van a komódja kozmetikumokkal. Ezért is tart neki sokáig, míg kiválasztja a megfelelő árnyalatú rúzst. :-)

Érdekli Önt, hogy miért rendelkezik ennyi kozmetikummal? És miért ne. :-) Végtére mindenki valami másat szeret, Karolina egyszerűen beleszeretett a sminkelésbe. Talán éppen ezért végzett el egy professzionális sminktanfolyamot, és most ő egy profi sminkmester. Ezért biztosan Ön is elismeri, hogy szüksége van a sminkkel teli bőröndre.

Seductive - EDT
Előnyös
Guess
Seductive - EDT
már holnapután Önnél

Az írás a mindennapi kenyere

 

Úgy tűnik, hogy Karolinának a sminkelés, blog készítése, YouTube és az instagram nem elég. :-) Ezenkívül a pedagógiai karon végzi tanulmányait - a vallás, filozófia és a pszichológia szakon. "Szerintem nem fognak meglepődni azon, ha azt mondom, hogy többször szerettem volna feladni tanulmányaimat. Ugyanis néha úgy gondoltam, hogy valami olyat tanulok, amit talán soha nem fogok használni." vallja be nekünk érzéseit Karolina az államvizsga előtt.

Emellett egy kozmetikai weboldal szépség szerkesztője, ahol betekintést nyújt a make-up iránti szenvedélyébe, kozmetikai újdonságokba és a smink mesterségbe. A sikeres blogolásnak köszönhetően figyeltek fel rá. "Nagyszerű, hogy minden ilyen szépen összejött," mondja Karolina, boldogan mosolyogva. :-)

És miben érzi jól magát Karolina? Nagyon szereti a klasszikus ruházatot – vagyis a farmert és a fehér pólót. "Régebben nagyon szerettem viselni a fekete színt, most éppen ellenkezőleg, élvezem az élénk színeket," tette hozzá Karolina. És a magassarkút? Csakis kivételes alkalmakra viseli.

Stílusos macskaszemmel díszített gyűrű Gemma SAKK33
Akár -46 %Előnyös
Morellato
Stílusos macskaszemmel díszített gyűrű Gemma SAKK33
már holnapután Önnél
Permanens szemöldökfesték (Tattoo Brow Eyebrow Color)
Előnyös
Maybelline
Permanens szemöldökfesték (Tattoo Brow Eyebrow Color)
már holnapután Önnél

A betegség nem akadály

 

Mindannyian tudjuk, hogy az élet nem mindig habostorta. Egy gyönyörű szép augusztusi napsütéses napon fotóztunk Karolinával. Mindenekelőtt arra kellett ügyelnünk, hogy az inzulinpumpa ne látszódjon ki a fotókon ruházata alól. Karolinánál 12 évesen diagnosztizálták a cukorbetegséget.

Ahogy ő maga is mondja, próbál megbarátkozni a cukorbetegséggel. És ezért úgy döntött, hogy blogozni kezd róla. "Természetesnek tűnt számomra. Nagyon sokan kérdeztek erről engem, mert például látták a képeken," magyarázza nekünk Karolina. 12 éves koromban, amikor diagnosztizálták nálam a cukorbetegséget, akkor egy hasonló blog segített nekem.

Cukorbetegsége miatt úgy döntött, hogy a tanulmányait az egészségügyi szakközépiskolán kezdi. "Mikor kicsi voltam, nővérke szerettem volna lenni, hogy példaként oktathassak a cukorbetegséről," magyarázza Karolina döntését. A cukorbetegségnek köszönhetően jött rá, hogy mit is szeretne valójában az életben – szerető férjet, gyerekeket és munkát, amely kitölti az életét. Mi szívből kívánjuk, hogy mindez megvalósuljon neki. :-)

CK Be - deo stift
Előnyös
Calvin Klein
CK Be - deo stift
már holnapután Önnél

Inspirálta Önt ez a történet Karolináról? :-) Ossza meg barátaival.