Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Közeleg a puha- ruházati cikkek és a kemény ajándékok nagy mérkőzése. Néhány nap múlva ezek az ellenfelek a karácsonyfa alatt találkoznak, hogy mosolyt varázsoljanak sok mindenki arcára.

 

És milyen ötleteteket készítettünk el ezúttal, hogy könnyebb legyen a vásárlás?

 

Felírtad már a kedvenc parfümödet a kívánságlistára a Jézuskától? Nem csoda, hogy a parfüm (vagy akár egy parfümkészlet) az eddigi legnépszerűbb ajándék. Ha nem tudod, melyikkel lepjed meg a kedvesed, akkor vess ihletet a legkeresettebb parfümök közül. Már első megszagolás után megérted majd, miért szeretik szerte a világon emberek ezrei.

 

Általában az ajándékkészletek mindig nagy sikert aratnak.  A népszerű kozmetikumokból, az illatos viaszokból a pihentető estékhez,  vagy a pezsgő fürdőbombákból soha nem elég. Ezenkívül többször is örömet okoznak az év folyamán, amikor használni fogják a készlet tartalmát. :-)

Nem kell félned a puha ajándékoktól. Ha egy picit segítesz a Jézuskának, hogy hol találhatja meg a legszebb divatos darabokat, melyik pulóverre, felsőre lenne szükséged, akkor az elégedettség mindkét oldalon garantált lesz. ;-) 

Órák ezerféleképpen és ékszerek a fém minden színében. Azok, akik nem szenvednek gyűjtő szenvedélyben, nehezen fogják megérteni, hogy egy-két darab ékszer, vagy óra soha nem elég egy ékszerdobozban. :-)

 

És mi az a sláger ebben az évben? A minimalista ékszerek és órák. A sport vagy a technikák kedvelői számára az okos órák ideális ajándékot jelentenek.

Emlékszel, mikor vásároltál magadnak egy új pénztárcádat? Minden nap használjuk, de nem figyelünk annyira rá, mint... egy új kabátra. Pedig szinte minden nap fizetés közben több szempár is megcsodálja.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc