Kétrészes, egyrészes, rövidnadrág vagy klasszikus? Miről másról beszélhetnénk nyár előtt, mint a megfelelő fürdőruha kiválasztásáról. Olyan fürdőruha-koktélt állítottunk össze, amelyben személyisége minden énje megtalálja a számára megfelelő darabot.

 

Hogy mi mellett tették le voksukat a prémium márkák? A trend ismételten a hangsúlyos szegélyeken, a megkülönböztető márkákon és a rafinált kivágásokon van. Biztos lehet benne, hogy a letisztult színű, időtlen daraboknak akár több szezonon keresztül is hasznát veszi. És természetesen beszerezhet mellé még néhány apróságot is. Nem hazudhatunk magunknak, egy fürdőruha nem elegendő a nyári szezonban. :-)

 

A nyárhoz hozzá tartoznak a színek… Az etno és az egzotikus minták, de akár a színes csíkok is megengedettek. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszthatja azt a darabot, amelyben jól érzi magát. Minket idén a ROXY márka kollekciója nyűgözött le. Hogy mivel? A minták és a szabások változatos kombinálhatóságával. Mindenki megtalálja benne az alkatához leginkább illő variációt. És ha a kétrészes fürdőruha nem tartozik a kedvencei közé, akkor válasszon magának egy dögös egyrészes fürdőruhát.

 

 

A kiegészítők szintén tökéletesek, könnyen kombinálhatók a fürdőruhákkal. Legyen szó egy flip-flop papucsról, strandtáskáról, vagy egy könnyed ruhadarabról. Ha óráról vagy ékszerről van szó, akkor mérlegelje, hogy megfelelően ellenálók e egy vízparti nyaraláshoz. :-) Az óránál fontos a vízállóság, az ékszereknél pedig a minőségi alapanyagon van a hangsúly. Nem minden fém bírja a klórt és a sósvizet.

A vízparti nyaralás fontos kelléke a strandtáska, vagy a hátizsák. De vajon mi található benne? Fürdőlepedő, kozmetikumok, ivóvíz-palack, olvasnivaló. A vízparti nyaralás további tartozékai közé tartozik a kényelmes papucs, és a divatos, ugyanakkor praktikus fejfedő, amely nélkül a forró napsütésben nem tudunk meglenni.

Eternity For Men Summer 2019 EDT
Calvin Klein
Eternity For Men Summer 2019 EDT
jelenleg nem elérhető

Már most óvatosnak kell lennünk a csalfa napsugarakkal, és nagyobb figyelmet kell fordítanunk a napvédő kozmetikumok kiválasztására. Nem beszélve a nyárról, amikor a bőrünk nap mint nap kivan téve az erőteljes napfénynek. Mindenképpen érdemes befektetni a minőségi termékekbe, amelyek megfelelő védelmet biztosítanak a bőrnek. És ne feledkezzünk meg a napozás utáni bőrápolásról sem, mert az ugyanolyan fontos, mint a napozás előtti ápolás. Megnyugtatja a bőrt, hidratál és meghosszabbítja a barnulás időtartamát. :-)

Ami a parfümöket illeti, nyáron használjunk könnyedebb, frissítő illatokat. Tetszésünket a Davidoff Cool Water Pacific Summer, a Calvin Klein CK One Summer és a Jil Sander Sun parfüm nyerte el. Biztosan elégedett lesz hosszan tartó illatokkal a forró nyári napokon.

Vízálló szemceruza Double Wear Infinite (Waterproof Eyeliner) 0,35 g
Előnyös
Estée Lauder
Vízálló szemceruza Double Wear Infinite (Waterproof Eyeliner) 0,35 g
már holnapután Önnél
Cool Water Woman Pacific Summer Edition - EDT
Davidoff
Cool Water Woman Pacific Summer Edition - EDT
jelenleg nem elérhető
CK One Summer 2018 - EDT
Calvin Klein
CK One Summer 2018 - EDT
jelenleg nem elérhető
Sun - EDT
BestsellerElőnyös
Jil Sander
Sun - EDT
már holnapután Önnél
Aranyozott bedugós fülbevaló TH2780027
-37 %
Tommy Hilfiger
Aranyozott bedugós fülbevaló TH2780027
már holnapután Önnél

A fürdőruha inspiráció elnyerte tetszését? Ha igennek válaszolt, ossza meg a közösségi hálókon.