Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

A divat világában olyan trendi darabokat találunk, amelyeket már évek óta viselnek. Talán épp eszedbe jutnak az aranyos szalmakalapok, amelyeket már a fekete-fehér filmekben is viseltek. A szalmakalap röviden olyan férfi és női kiegészítők közé tartozik, amely a következő szezonban sem megy ki a divatból.

 

A másik nagyszerű kiegészítő, amely a megjelenésünket tökéletessé varázsolja a napszemüveg. Az előző inspiráció során már együtt kiválasztottuk őket. Ha továbbra is tétovázol, hogy melyik forma felel meg neked a legjobban, akkor olvass bele;-)

A kalapok és a ruhák kombinálása meglehetősen egyszerű. Hagyd, hogy a báj és szépség kiemelkedjen, és egészítsd ki őket egyszerűbb ruhákkal. Csak rajtad múlik, hogy egy panama stílusú kalapot, elegáns kalapot a nap ellen, vagy esetleg egy szalma napellenzőt választasz: -)

 

És hogyan lehet megismerni a kalapok világát? A panama kalapok természetes világosabb színűek, fekete vagy színes szalaggal vannak kiegészítve. A széles karimájú, elegáns kalapok megvédenek a nap sugarai ellen, és emellett úgy fogod érezni magad, mint egy hollywoodi csillag ;-) És mi a helyzet a szalma napellenzővel? Számunka ez az idei év új felfedezése.

Szeretnéd megosztani a kalap inspirációnkat másokkal is? Oszd meg barátaiddal.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc