A divat világában olyan trendi darabokat találunk, amelyeket már évek óta viselnek. Talán épp eszedbe jutnak az aranyos szalmakalapok, amelyeket már a fekete-fehér filmekben is viseltek. A szalmakalap röviden olyan férfi és női kiegészítők közé tartozik, amely a következő szezonban sem megy ki a divatból.

 

A másik nagyszerű kiegészítő, amely a megjelenésünket tökéletessé varázsolja a napszemüveg. Az előző inspiráció során már együtt kiválasztottuk őket. Ha továbbra is tétovázol, hogy melyik forma felel meg neked a legjobban, akkor olvass bele;-)

Polarizált szemüveg Trigger 2 C-Wood, Red
BestsellerAkciók kóddal
Meatfly
Polarizált szemüveg Trigger 2 C-Wood, Red
2024.07.17.-ig Önnél
Polarizált szemüveg Juno
Akciók kóddal
Meatfly
Polarizált szemüveg Juno
2024.07.17.-ig Önnél

A kalapok és a ruhák kombinálása meglehetősen egyszerű. Hagyd, hogy a báj és szépség kiemelkedjen, és egészítsd ki őket egyszerűbb ruhákkal. Csak rajtad múlik, hogy egy panama stílusú kalapot, elegáns kalapot a nap ellen, vagy esetleg egy szalma napellenzőt választasz: -)

 

És hogyan lehet megismerni a kalapok világát? A panama kalapok természetes világosabb színűek, fekete vagy színes szalaggal vannak kiegészítve. A széles karimájú, elegáns kalapok megvédenek a nap sugarai ellen, és emellett úgy fogod érezni magad, mint egy hollywoodi csillag ;-) És mi a helyzet a szalma napellenzővel? Számunka ez az idei év új felfedezése.

Szeretnéd megosztani a kalap inspirációnkat másokkal is? Oszd meg barátaiddal.