Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

 

 

 

Nemsokára beköszönt a tél, tehát itt az ideje, hogy ruhatárunkat új téli darabokkal egészítsük ki. Az előző inspirációnkban már kiválasztottuk a legszebb sapkákat és kalapokat. De mi lesz a többi téli ruhadarabbal?

 

A kellemes, latyakmentes időjárás hosszú sétákra ösztönöz a természetben. A séták alapfelszerelése pedig a kényelmes, prémes csizma, amely melegen tartja lábaid. És vajon mi kell még, hogy komfortosan érezd magad a zimankós napokon? Legjobb védekezés a hideg ellen a réteges öltözködés. Kedvenc pulóvered egy steppelt dzsekivel vagy parka kabáttal, nagyszerű párosítás. Mi a hosszabb szabású változatott kedveltük meg, mert télen nagyon kellemetlen tud lenni, ha kint van a derekad.

 

A meleg kötött pulóver a téli időszak egyik alapdarabja. Az egyszínű változatot egészítsd ki a kézzel készített Deers szarvasokkal, és a kedvenc órádról se feledkezz meg.

 

A karkötők nemcsak nyáron, hanem télen is nagyon divatosak. Válassz a Brosway márkacsalád darabjai közül, mert egymással is kombinálhatók és tökéletes megjelenést biztosítanak. Ha olyat választasz, amelynek egyben szimbolikus jelentése is van, akkor akár egy kedves ajándék is lehet – és máris megvan az első ajándékötletünk ;-)

 

 

 

Amikor kezd egyre hidegebb lenni, de te hosszabb ideig szeretnél a szabadban lenni, válassz funkcionális ruházatot, amely még a legszelesebb időjárásban sem okoz csalódást. Az alap a minőségi és kényelmes lábbeli. Meríts ihletet a Loap vagy a Keen márkák kínálatából, és a lábaid elégedettek lesznek. A sportruházatnak nem feltétlenül kell unalmasnak és sötét színűnek lennie. Egy prémes lila dzsekiben a túrákon és a sípályán is ragyogni foksz. A férfiaknak pedig egy kék, steppelt dzseki tökéletes választás.

Egy újabb inspiráció

 

 

Tetszett a téli inspirációnk? Oszd meg barátaiddal :-)

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc