Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Borotva férfiaknak Wilkinson Xtreme3 Hybrid

Márka: Wilkinson Sword
A Wilkinson bemutatja a legnépszerűbb 3 élű borotvát egy rendszeri kialakításában! Amit az Xtreme3 termékcsaládban megszeretett, mindazt ebben a rendszeri borotválkozásban foglaltunk össze. A… Leírás és paraméterek

Leírás

A Wilkinson bemutatja a legnépszerűbb 3 élű borotvát egy rendszeri kialakításában! Amit az Xtreme3 termékcsaládban megszeretett, mindazt ebben a rendszeri borotválkozásban foglaltunk össze. A forgófej 3 rugalmas pengéje biztosítja a pontos borotválkozást, tökéletesen alkalmazkodva a kontúrokhoz. A hidratáló csíknak köszönhetően a bőre hidratált és sima marad. A csík megkönnyíti a bőr borotválkozását. A nehezebb fogantyú biztosítja a pontos mozgást és a borotva stabil kezelését.

Tulajdonságok:

  • férfi borotva cserélhető borotvafejjel,
  • 3 pengével,
  • extra gyengéd borotválkozáshoz,
  • forgófej a tökéletes illeszkedésért,
  • stabil kezelhetőség,

Először nedvesítse be az arcát és vigyen borotválkozási gélt a szakállára. Ezután a szakállát a növekedés irányába borotválja le.

borotva + 5 tartalék fej

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc