Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Too Feminine - EDP

Márka: Aigner
Virág-gyümölcsös illat a nők számára, akik ismerik saját szexepiljüket. Azok a nők, akik szeretik az ellentéteket, és tudják, hogyan használják őket az előnyökhöz. Csábító, érzéki, aktív, szerető,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Virág-gyümölcsös illat a nők számára, akik ismerik saját szexepiljüket. Azok a nők, akik szeretik az ellentéteket, és tudják, hogyan használják őket az előnyökhöz. Csábító, érzéki, aktív, szerető, kalandos és függetlenek. Ez az illat a nők számára vonzó és ellenállhatatlan, erős és dinamikus személyiségű nők számára készült. Ez ötvözi a kifinomultságot, a gyengédséget és a megértést egy elegáns és egyedi stílussal. Az érzékiség, a könnyűség és a szenvedély rendkívüli keveréke varázslatos.

Összetétel

fej

szenvedélyvirág, görögdinnye, grapefruit

szív

narancs, jázmin, magnólia, ibolya, tuberóz

Alapillat

vetiver, zuzmó, írisz, szantálfa, pézsma, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc