Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Heat Rush - EDT

Márka: Beyoncé
A Heat Rush a  Beyonce márkától egy virágos-gyümölcsös illat nőknek, amely  friss gyümölcsös illatjegyekkel nyílik meg. A szívillata virágos, amelynek az összetevőihez tartozik a hibiszkusz, mangó… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Heat Rush a  Beyonce márkától egy virágos-gyümölcsös illat nőknek, amely  friss gyümölcsös illatjegyekkel nyílik meg. A szívillata virágos, amelynek az összetevőihez tartozik a hibiszkusz, mangó virágok és az orchideák. Az alapillata fás, a pézsma, borostyán és teak bontakoznak ki benne. Az illat csodálatos érzéseket kellt fel minden nőben, amint megérinti a bőrét. A nő, amely viseli, illatos aurával veszi körül, amely kifejezi vadságát és életvágyát.

Fragrance indult 2010-ben.

Összetétel

fej

maracuja, cseresznye, vörös-narancs

szív

orchidea, mangó, hibiszkusz

Alapillat

teakfa, pézsma, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc