Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Brit Rhythm Floral - EDT

Márka: Burberry
Érzéki virágillat A Burberry Brit Rhythm Floral kifinomultsággal és a hangok tökéletes harmóniájával varázsolja el. A virágkeverék egyesíti a narancs és a citrom lédús árnyalatát, hogy lágyítsa az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Érzéki virágillat A Burberry Brit Rhythm Floral kifinomultsággal és a hangok tökéletes harmóniájával varázsolja el. A virágkeverék egyesíti a narancs és a citrom lédús árnyalatát, hogy lágyítsa az érzékeny virágok érzékét. A harmonikus illat illata, a jázmin és a lótusz mellett lassan fás alappá alakul, ahol a fa, az amber és a pézsma meleg illata ötvözi.

2015-ben indították.

Összetétel

fej
Szicíliai citrom, narancs, bergamott, maracuja, őszibarack
szív
lila, jázmin, lótusz, dinnye, gyöngyvirág, ózon hangok
Alapillat
borostyán, pézsma, fás hangok, uszadék, karamell
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc