Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Circus Fantasy - EDP

Márka: Britney Spears
A Circus Fantasy parfüm  Elizabeth Arden együttműködésével jött létre. Ez a virágos-gyümölcsös női illat magába foglalja a gyümölcsös tónusokat, virágokat és a krémes pézsmát. Az eredeti üveg… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Circus Fantasy parfüm  Elizabeth Arden együttműködésével jött létre. Ez a virágos-gyümölcsös női illat magába foglalja a gyümölcsös tónusokat, virágokat és a krémes pézsmát. Az eredeti üveg belsejében nemcsak érzéki, hanem nőies illat is megtalálható a modern és magabiztos nők számára.
Az illat 2009-ben került a piacra.

Összetétel

fej

málna, kajszibarack virág, cukor

szív

lótusz, orchidea, bazsarózsa

Alapillat

vanília, pézsma, édes jegyzetek, ibolya

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc