Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hidden Fantasy - szórófejes parfümös víz

Márka: Britney Spears
Britney Spears Hidden Fantasy erős érzelmeket idéz elő, amelyek nem rejthetők el. Britney Spears Hidden Fantasy az édes narancsok és mandarinok robbanása, amelyek francia verbena, liliom és jázmin… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Britney Spears Hidden Fantasy erős érzelmeket idéz elő, amelyek nem rejthetők el. Britney Spears Hidden Fantasy az édes narancsok és mandarinok robbanása, amelyek francia verbena, liliom és jázmin tónusai oltanak el. A rejtett fantázia életre kell az érdekes alapillatban,amely mexikói vaniliát és édes fás tónusokat tartalmaz.  

Az illat 2008-ban került a piacra.

Összetétel

fej
narancs, mandarin, grapefruit virág
szív
verbena, jázmin, liliom, édes tónusok
Alapillat
borostyán, vanília, Jacaranda fa, szantálfa
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc