Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fantasy - EDP

Márka: Britney Spears
Mindenki  álmodik valamiről .  Britney Spears pop hercegnő sem kivétel, még neki is gazdag a fantáziája. A Fantasy tele van varázslattal és gazdag a vadászat izgalmában. A fantasy történet a kínai… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Mindenki  álmodik valamirőlBritney Spears pop hercegnő sem kivétel, még neki is gazdag a fantáziája. A Fantasy tele van varázslattal és gazdag a vadászat izgalmában. A fantasy történet a kínai vörös szilva gazdagságának, az arany birsnak és az egzotikus kiwinek köszönhetően bontakozik ki. Az illat folytatódik a sütemények, fehér orchideák, csokoládé és jázmin szirmok illatával. Az egész mese érzéki fa és pézsma kombinációjával zárul. A falkont a Swarovski ékszergyártó vállalatban hozták létre.

Merüljön el a fantázia világában egyedi összetevőkkel, mint például a kínai szilva, írisz gyökere vagy érzéki fa.

Összetétel

fej

licsi, egzotikus kiwi, jázmin szirmok

szív

fehér-barna orchidea, arany birs

Alapillat

Firenzei írisz gyökér, érzéki fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc