Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fantasy - EDP

Márka: Britney Spears Kód: pBS003
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Mindenki  álmodik valamirőlBritney Spears pop hercegnő sem kivétel, még neki is gazdag a fantáziája. A Fantasy tele van varázslattal és gazdag a vadászat izgalmában. A fantasy történet a kínai vörös szilva gazdagságának, az arany birsnak és az egzotikus kiwinek köszönhetően bontakozik ki. Az illat folytatódik a sütemények, fehér orchideák, csokoládé és jázmin szirmok illatával. Az egész mese érzéki fa és pézsma kombinációjával zárul. A falkont a Swarovski ékszergyártó vállalatban hozták létre.

Merüljön el a fantázia világában egyedi összetevőkkel, mint például a kínai szilva, írisz gyökere vagy érzéki fa.

Összetétel

fej

licsi, egzotikus kiwi, jázmin szirmok

szív

fehér-barna orchidea, arany birs

Alapillat

Firenzei írisz gyökér, érzéki fa

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Britney Spears

Americká popová zpěvačka Britney Spears od čtyř let zpívala v místním kostele. V osmi letech odjela do Atlanty na konkurz do Disneyova Mickey Mouse klubu. Tam sice  neuspěla, přesto si jí všiml jeden z producentů a pomohl jí najít agenta v New Yorku. Začátkem roku 1998 bylo Britnino první album na světě a to byl osudový okamžik. Bleskově se vyhouplo do čela všech světových hitparád. Získala si fanoušky také dobrou marketingovou strategií, když zpívala v supermarketech a nechala zřídit bezplatnou telefonní linku, na níž se hráli její písně. Její vzhled školačky si našel okamžitě milióny fanoušků. Poté také představila kolekce vůní, které by měly charakterizovat její svěžest a sílu.

...több
Britney Spears
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc