Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Made For Women - EDT

Márka: Bruno Banani
Vicces, pimasz, elbűvölő és szexi - ez a Bruno Banani Made For Women illata. Ez egy virágos-gyümölcsös illat a 16 és 29 év közötti lányoknak és nőknek, akik szeretik a flört és a szórakozást. Az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Vicces, pimasz, elbűvölő és szexi - ez a Bruno Banani Made For Women illata. Ez egy virágos-gyümölcsös illat a 16 és 29 év közötti lányoknak és nőknek, akik szeretik a flört és a szórakozást. Az illat kiemeli egyediségüket, meghatározottságukat és szexuális fellebbezést.

Az illat 2011-ben indult.

Magazinunk többet fog mondani erről az illatról.

Összetétel

fej

szeder, zöld tea

szív

barack, rózsaszín, gyümölcs, virág-porszerű hangokat, napenergia hangok

Alapillat

Víz hangok, málna, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc