Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Burberry For Men - EDT

Márka: Burberry
Parfüm a modern ember él összhangban a korral, de még mindig ragaszkodik a hagyományokhoz. Ez a kétértelműség ad neki egy különlegessége. Harmonikus keveréke a nyugalom és a szenvedély, a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Parfüm a modern ember él összhangban a korral, de még mindig ragaszkodik a hagyományokhoz. Ez a kétértelműség ad neki egy különlegessége. Harmonikus keveréke a nyugalom és a szenvedély, a kifinomultság és a természetesség. Az, hogy egy férfi a város vagy falu, mindkettőnek ugyanaz a hajlam a szépség, hogy megmarad és engedékeny öröm a szemnek és a léleknek.

Ez parfüm, mint egy ajándék, ez egy közös frissítő séta az erdőben. Úgy kezdődik, erős jegyzeteket borsmenta és levendula, bergamot lágyított enyhe kis kakukkfű. Bouquet vadnövények kevert érzékiséget a hazugság pompás szantálfa és a cédrus. Készítmény megerősíti, hogy összhangra szenvedélyes ígéretével ámbra és a tonkabab.

Összetétel

fej

bergamot, levendula, kakukkfű, menta

szív

muskátli, szantálfa, moss

Alapillat

borostyán, tonkabab, cédrusfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc