Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

London For Men - EDT

Márka: Burberry
Illat férfiaknak, Burberry London For Men méri és ünnepli a City of London és a speciális értelemben a kifinomult stílus. Az illat jött létre a kortárs brit úriember, aki szereti az eleganciát: az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Illat férfiaknak, Burberry London For Men méri és ünnepli a City of London és a speciális értelemben a kifinomult stílus. Az illat jött létre a kortárs brit úriember, aki szereti az eleganciát: az öltöny szabott klasszikus Chesterfield kabátot. Burberry London férfiak igaz, hogy az innovatív szellem. Egyesíti a divat és illat egy új módon.

A palackot öltözve tipikus összetett Burberry. A doboz tükrözi a megjelenés az üveget, hasonlít egy ronggyal és szövet címkére ez teszi a közvetlen kapcsolatot a gyűjtemény a divat „Burberry London”. Burberry London For Men egy fűszeres keleti illatot. Ez a kifinomult és elegáns. Fejjegyei ötvözi frissesség bergamot vastag fekete bors tippeket aromás levendula és a fűszeres fahéj levelek. A szív csábító illat: jegyzetek luxus bőr szabályozza a finom illata mimóza és portói bor. Alapjegyek kombinálni dohánylevelek guajakgyantát fa, moha és finom illata a fa opoponax.

Összetétel

fej

bergamott, levendula, fahéj, bors

szív

Portói bor, a mimóza, bőr

Alapillat

guaiac fa, moha, dohánylevelet, opoponax

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc