Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Obsession Night - EDP

Márka: Calvin Klein
Ez egy egyedülálló illat. Minden körülmények között felismerhető. Titokzatos, kihívó, csábító. A mágikus éjszaka sóvárgó illata. Intenzív, ugyanakkor változatos. Virágos-keleties illatjegyek a ciprus… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Ez egy egyedülálló illat. Minden körülmények között felismerhető. Titokzatos, kihívó, csábító. A mágikus éjszaka sóvárgó illata. Intenzív, ugyanakkor változatos. Virágos-keleties illatjegyek a ciprus lágy érintésével. Napközben elcsábít és éjszaka kibontakoztat.

Összetétel

fej

bergamot, mandarin, fehér virágok, angelika

szív

rózsa, szerecsendió, jázmin

Alapillat

borostyán, szantálfa, kasmír, tonkabab, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc